Vindø 32 (Alina)

Vindø 32 (Alina)

Pris: 129.900 DKK
Sejlnr.: SWE 1107
Bygget: 1976
Længde: 8,90 meter.
Bredde: 2,75 meter.
Dybde: 1,30 meter.
Vægt: 3.700 Kilo

Smuk svensk bygget klassisk sejlbåd i glasfiber skrog (GRP) og fantastisk blanding af teak og mahogni. Båden er bygget år 1976 på den berømte Vindö yacht værft på den svenske vestkyst og designet af Carl Andersson.
Denne velholdte langkølede klassiske sejlbåd er perfekt for parret der ønsker en virkelig smuk båd, som man bliver glad af at se på.

Alt det hårde arbejde er lavet på denne båd, træværket er skrabet af for gammel lak, slebet og lakeret med Epifanes rapid Clear, dækket er slebet og eftergået med nåder og propper – hvor det kan nævnes at der er masser af teak tilbage i dækket såvel som på ruffet.

Indvendigt er båden rigtig hyggelig med sit fine pantry, med god arbejdsplads til at udføre sine kokkerier 🙂 dejlig salon med helt ny rensede hynder, puder og tæpper. I stævnen er der en rar soveplads til to voksne, hvor hynder og tæpper ligeledes er renset og fremstår nærmest som nye. Toilettet er småt, men særdeles brugbart og velindrettet og indeholder desuden et petroleumsvarmeapparat, med centralvarme.

Båden har rullegenua i ganske fin stand og et udmærket storsejl, fald er ført til cockpit.

Desuden er der Sprayhood, dækken til ruffet og cockpittelt

Cockpittet er lidt træt i teakfineren, dette er der taget højde for i prissætningen – men ønskes det at få lavet ny teak i cockpittet kan det gøres for en merpris på 15000.-

Ønsker i at se nærmere på båden i Korsør, så tag endelig kontakt på Telefon: 24 79 27 59 eller Info@bådog.dk

Motor

Sole mini16 med ca 500 timer

Navigationsudstyr

El i kahyt

Landstrøm

2 batterier

 

Sejl

Rullegenua og storsejl i udmærket stand.

Sikkerhedsudstyr

VHF

Udstyr på dæk

Køkken udstyr

Køleskab

El-kogeplader